Όλοι εμείς στον ΣΠΑΥ είμαστε περήφανοι για τις εθελοντικές ομάδες και τα μέλη τους, που στηρίζουν και αγκαλιάζουν εμπράκτως την αποστολή και τις δράσεις μας για την προστασία του βουνού μας.

Γνώρισε καλύτερα το Σωματείο Εθελοντών Πολ. Προστ. Β/Α Τομέα Υμηττού, την αποστολή του, τα μέλη του και τις αξίες που αυτό πρεσβεύει. Ακολούθησέ το στα social media και λάβε μέρος στις δράσεις του.

Ποιοι είμαστε

Το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού (Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ.), ιδρύθηκε με την υπ’ αριθμόν 3996/2008 απόφαση Πρωτοδικείου Αθηνών (τροπ.2304/2009). Είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ανήκει στις Εθελοντικές ομάδες της Πολιτικής Προστασίας και έχει λάβει αριθμό μητρώου Γ.Γ.Π.Π., 18/2009.

Έδρα του Σωματείου ορίζεται η Παλλήνη και χώρος δραστηριοτήτων του Σωματείου ο Βορειοανατολικός Τομέας Υμηττού. Ανήκει στις εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στον Υμηττό (Σ.Π.Α.Ϋ.).

Η ιδέα της ίδρυσης του Σ.Ε.Π.Π.ΒΑ.Τ.Υ μπήκε μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 που δυστυχώς έπληξαν και τη περιοχή του βορειοανατολικού τομέα Υμηττού

Οι στόχοι μας

  • Δημιουργία ομάδων εθελοντών με ευθύνη και ευαισθησία για την αντιμετώπιση καταστάσεων πολιτικής προστασίας.
  • Περιπολίες στο βουνό για την πρόληψη πυρκαγιών.
  • Συνεχής εκπαίδευση των μελών του και τόνωση της περιβαλλοντικής συνείδησης με εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Επικοινωνία

Θες να επικονωνήσεις μαζί μας;

Ενδιαφέρεσαι να πάρεις μέρος στις δράσεις της ομάδας ή ακόμη και να εγγραφείς ως μέλος στην εθελοντική μας ομάδα;
Στείλε μήνυμα