Βοήθεια Πλοήγησης

Η σελίδα αυτή, η οποία θα ανανεώνεται και συμπληρώνεται συνεχώς, περιέχει πληροφορίες για το πώς είναι δομημένος ο ιστότοπος και προσπαθεί να απαντήσει στις απορίες σας.

Κεντρική σελίδα (spay.gr)

Η κεντρική σελίδα του ΣΠΑΥ είναι η πύλη για το σύνολο του περιεχομένου και των δράσεων: Με μία ματιά όλες οι δραστηριότητες, οι εκδηλώσεις, το έργο και τα τελευταία νέα του Συνδέσμου. Από τη σελίδα αυτή μπορείτε άμεσα να προηγηθείτε στις επιμέρους ενότητες που ακολουθούν.

Ενότητες

Στο spay.gr δημιουργήθηκαν 5 ενότητες ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ΥΜΗΤΤΟΣ, ΝΕΑ, ΕΡΓΟ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, όπου η ομάδα του ΣΠΑΥ παρουσιάζει τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, το Διοικητικό Συμβούλιο, τους Σκοπούς του, τις Δράσεις και όλα τα δελτία τύπου – ανακοινώσεις.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μια επιγραμματική παρουσίαση της κάθε ενότητας και του περιεχομένου που αυτή περιέχει:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Στην ενότητα ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ θα βρείτε πληροφορίες για τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού – ΣΠΑΥ, το βιογραφικό σημείωμα και το μήνυμα του Προέδρου του, Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και μία σελίδα αφιερωμένη στους Ήρωες που έχασαν τη ζωή τους στην μάχη για την προστασία του Υμηττού.

ΥΜΗΤΤΟΣ

Η ενότητα ΥΜΗΤΤΟΣ παρουσιάζει την περιοχή του Υμηττού, κάνοντας αναφορά στην ονομασία του, στην ιστορία της περιοχής και στην οικολογική του αξία.

Ακόμη, παρουσιάζει αναλυτικές πληροφορίες και φωτογραφίες για το βουνό, τη χλωρίδα, την πανίδα, τα σπήλαια, τα ύδατα και τα μοναστήρια του.

ΝΕΑ

Σε αυτήν την ενότητα μπορείτε να βρείτε όλα τα τελευταία νέα σχετικά με τις δράσεις και το έργο του Συνδέσμου, συνοδευόμενα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Ακόμη, μπορείτε να δείτε τις τελευταίες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και τους ενεργούς διαγωνισμούς.

ΕΡΓΟ

Παρουσιάζεται το πλάνο της νέας διοίκησης για τον Υμηττό, με πρωταρχικό στόχο την ανάδειξή του σε παγκόσμιο σημείο αναφοράς και περιβαλλοντικής διαχείρισης.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ παρουσιάζεται το πρόγραμμα δράσεων #ΥΜΗΤΤΟΣ365 και οι Δράσεις που αυτό περιλαμβάνει. Στην εν λόγω ενότητα δημοσιεύονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις ημερολογιακά, με αναλυτικές πληροφορίες για κάθε εκδήλωση.

Ξεχωριστό χώρο στην ιστοσελίδα του ΣΠΑΥ έχουν αποκτήσει οι Εθελοντικές Ομάδες, με την κάθε μία να διαθέτει προσωπική σελίδα σύντομης παρουσίασης.